הוראות הכנה
מרכיבים
½1 ק"ג חזה בקר עם העצם
1 קופסא עבגניות מקולפות (קוביות)
100 גרם פטריות שמפיניון חתוכות לרבעים
1 שם שום קצוצה
1 בצל פרוס
1 כוכב אניס
1 גבעול סלרי
1 פלפל צ'ילי קצוץ דק
1 כפית מלח
½ כפית פלפל שחור גרוס
¼ כפית סוכר
3 כפות שמן
אופן ההכנה
מבשלים את הבשר במים עם כוכב האניס והסלרי למשך כשלוש שעות על אש קטנה עם מכסה. מוציאים מהסיר ומניחים להצטנן מעט. מפרידים את הבשר מהעצם וחותכים אותו לקוביות.
מחממים שמן בסיר. מטגנים את הבצל קלות עד להזהבה. מוסיפים את השום ומערבבים. מוסיפים את הפטריות ומערבבים יחד כשתי דקות. מוסיפים את הבשר ושוב מערבבים. מוסיפים את העגבניות, המלח, הפלפל, הצ'ילי והסוכר ומערבבים. מוסיפים מעט מים לפי הצורך. מביאים לרתיחה, מכסים ומנמיכים את האש. מבשלים יחד כרבע שעה.
מגישים חם עם אורז או פסטה קצרה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
