חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חזה בקר ברוטב עגבניות פיקנטי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חזה בקר ברוטב עגבניות פיקנטי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
½1 ק"ג חזה בקר עם העצם
1 קופסא עבגניות מקולפות (קוביות)
100 גרם פטריות שמפיניון חתוכות לרבעים
1 שם שום קצוצה
1 בצל פרוס
1 כוכב אניס
1 גבעול סלרי
1 פלפל צ'ילי קצוץ דק
1 כפית מלח
½ כפית פלפל שחור גרוס
¼ כפית סוכר
3 כפות שמן
אופן ההכנה
מבשלים את הבשר במים עם כוכב האניס והסלרי למשך כשלוש שעות על אש קטנה עם מכסה. מוציאים מהסיר ומניחים להצטנן מעט. מפרידים את הבשר מהעצם וחותכים אותו לקוביות.
מחממים שמן בסיר. מטגנים את הבצל קלות עד להזהבה. מוסיפים את השום ומערבבים. מוסיפים את הפטריות ומערבבים יחד כשתי דקות. מוסיפים את הבשר ושוב מערבבים. מוסיפים את העגבניות, המלח, הפלפל, הצ'ילי והסוכר ומערבבים. מוסיפים מעט מים לפי הצורך. מביאים לרתיחה, מכסים ומנמיכים את האש. מבשלים יחד כרבע שעה.
מגישים חם עם אורז או פסטה קצרה.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון