הוראות הכנה
מרכיבים
1 בצל קצוץ
2 שיני שום כתושות
2 תפו"א חתוכים לריבועים
2 כפות רוטב טריאקי
½ ק"ג בשר בקר טחון
1 כוס חומוס (סנפרוסט)
1 כוס אורז
2 כפות רוטב חריף מתוק
3 עלי מרווה
2 רצועות בייקון חתוך
מלח פלפל
אופן ההכנה
1. מחממים מחבת עמוקה , מעבירים את הבצל והשום ומטגנים עד ההזהבה ואז מכניסים את התפו"א ורוטב טריאקי ,מערבבים ומכסים ,מבשלים במשך 15-10 דקות עד שתפו"א מתרככים במקצת.
2.בזמן הזה מבשלים כוס אורז ע"פ הוראות היצרן (אני משתמשת באורז מלא).
3.מוסיפים את הבשר למחבת ומערבבים היטב, מכסים במכסה למשך 5-7 דקות נוספות ,מערבבים שוב .
4.מוסיפים כוס חומוס לתבשיל מערבבים ומבשלים 2-3 דקות.
5. מוסיפים את האורז ובייקון לתבשיל ומערבבים .
6.מוסיפים עלי מרווה ,מלח ,פלפל, מערבבים ,מכסים למשך כ 10 דקות, טועמים מתקנים תיבול.
7. בתיאבון.
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון
