חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תבשיל בשר טחון חומוס ואורז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תבשיל בשר טחון חומוס ואורז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 בצל קצוץ
2 שיני שום כתושות
2 תפו"א חתוכים לריבועים
2 כפות רוטב טריאקי
½ ק"ג בשר בקר טחון
1 כוס חומוס (סנפרוסט)
1 כוס אורז
2 כפות רוטב חריף מתוק
3 עלי מרווה
2 רצועות בייקון חתוך
מלח פלפל
אופן ההכנה
1. מחממים מחבת עמוקה , מעבירים את הבצל והשום ומטגנים עד ההזהבה ואז מכניסים את התפו"א ורוטב טריאקי ,מערבבים ומכסים ,מבשלים במשך 15-10 דקות עד שתפו"א מתרככים במקצת.
2.בזמן הזה מבשלים כוס אורז ע"פ הוראות היצרן (אני משתמשת באורז מלא).
3.מוסיפים את הבשר למחבת ומערבבים היטב, מכסים במכסה למשך 5-7 דקות נוספות ,מערבבים שוב .
4.מוסיפים כוס חומוס לתבשיל מערבבים ומבשלים 2-3 דקות.
5. מוסיפים את האורז ובייקון לתבשיל ומערבבים .
6.מוסיפים עלי מרווה ,מלח ,פלפל, מערבבים ,מכסים למשך כ 10 דקות, טועמים מתקנים תיבול.
7. בתיאבון.
מגיש: ira masler
מקור: אישי
שתף את המתכון