הוראות הכנה
מרכיבים
200 גרם תמרים מסוג חלאווי מגולענים
200 גרם צימוקים צהובים
200 גרם שקדים
200 גרם אגוזי מלך
2 תפוחי עץ קלופים וחתוכים לקוביות
1 לימון סחוט
כוס יין אדום מתוק
אופן ההכנה
לילה לפני יש להשרות את השקדים במים חמים, בבוקר לקלוף את השקדים,
להעביר את כל החומרים למעבד מזון ולרסק. אם העיסה יבשה מידי
יש להוסיף עוד יין.
לצקת לצנצנת נקיה ולהשאיר במקרר עד ליל הסדר.
טעים על חסה, מצה וגם ככה בכפית.
חג שמח!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
