חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חרוסת עשירה ומשובחת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שילוב של פירות יבשים ויין יוצר ארומה מיוחדת, קצת מאמץ בהכנה אבל שווה.
חרוסת עשירה ומשובחת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שילוב של פירות יבשים ויין יוצר ארומה מיוחדת, קצת מאמץ בהכנה אבל שווה.
הוראות הכנה
מרכיבים
200 גרם תמרים מסוג חלאווי מגולענים
200 גרם צימוקים צהובים
200 גרם שקדים
200 גרם אגוזי מלך
2 תפוחי עץ קלופים וחתוכים לקוביות
1 לימון סחוט
כוס יין אדום מתוק
אופן ההכנה
לילה לפני יש להשרות את השקדים במים חמים, בבוקר לקלוף את השקדים,
להעביר את כל החומרים למעבד מזון ולרסק. אם העיסה יבשה מידי
יש להוסיף עוד יין.
לצקת לצנצנת נקיה ולהשאיר במקרר עד ליל הסדר.
טעים על חסה, מצה וגם ככה בכפית.
חג שמח!
מגיש: MIRSO
מקור:
שתף את המתכון