חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פשטידת פיטריות ובצל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשטידה יחודית וטעימה מאוד ללא קמח ולא טובעת בשמן
פשטידת פיטריות ובצל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשטידה יחודית וטעימה מאוד ללא קמח ולא טובעת בשמן
הוראות הכנה
מרכיבים
פשטידת פטריות ובצל
רכיבים:
2 קופסאות פיטריות שמפיניון חותכים לטבעות או 2 קופסאות פיטריות
2 בצלים קצוצים דק (אפשר בצלים סגולים, אם רוצים לגוון)
1 גבינה לבנה 5%
1 קוטג' 5%
3 ביצים
2 כפות אבקת מרק פטריות או אבקת רוטב פטריות
1 כף שמן לטיגון
פלפל שחור גרוס עבה
קורט מלח
½ כף כמון
גבינה צהובה מגוררת
תרסיס שמן
אופן ההכנה
אופן הכנה:
1.מחממים את התנור לחום בינוני (175-180°c). משמנים תבנית עם תרסיס השמן.
2.מחממים את השמן במחבת טפלון ומאדים את הבצלים עד שהם שקופים. מוסיפים את
הפטריות ותבלינים, מנמיכים את האש, וממשיכים בבישול עד שהירקות מתרככים.
3.מערבבים בקערה את הגבינות, הביצים, ואבקת המרק ומערבבים פנימה את הירקות
המאודים.
4.יוצקים לתבנית. מפזרים מעל גבינה צהובה מגוררת באופן שווה. אופים עד שהפשטידה
מתייצבת ומזהיבה.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: שומרי מישקל
שתף את המתכון