הוראות הכנה
מרכיבים
ק"ג בשר לקדירה.2 בצלים בינונים.שמן לטיגון.3.4. שיני שום.3 כפות רסק עגבניות
2כפיות פפריקה מתוקה 1 בפית פפריקה חריפה.כפית מלח גס.2 כוסות עדשים חומים{ירוקים}
מים לכיסוי
אופן ההכנה
משרים את העדשים במים רצוי 6 שעות או לילה חותחים את הבשר לקוביות 1*1 סוגרים בשמן .את הבצל קוצצים דק ומטגנים דק עד להזהבה.מוסיפים את רסק העגבניות הפפריקות והמלח ואת הבשר ומים ועדשים .מוסיפים מים לכיסו ומבשלים עד שהנוזלים הצטמצמו .כשעה וחצי עד שעתיים במידה הבשרלא מספיק רך להוסיף קצת מים רותחים ולבשל עוד כחצי שעה
לאחר שרוב הנוזל התאדה .
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
