הוראות הכנה
מרכיבים
¾ כוס שמן או חבילת מרגרינה מומסת
4 ביצים
2 כוסות סוכר
1 כוס קקאו
1+ 1/3 כוסות קמח לבן או קמח מלא
1 כף אבקת אפיה
½ חבילת שוקולד ציפס (או חבילה שלימה בלי השוקולד המריר)
1 (או 2) חבילות שוקולד מריר, מומלץ "ורד הגליל" (כל חבילה 100 גרם)
אופן ההכנה
לחמם תנור ל- 180°c.
לערבב במיקסר , ביצים, שמן (או מרגרינה), וסוכר.
להוסיף קודם קקאו (שלא יהיה לכם בלגן במטבח) לערבב,
להוסיף קמח ואבקת אפיה, לערבב.
להוסיף שוקולד צ'יפס.
2 אפשרויות עם השוקולד המריר:
1) לשבור את השוקולד לקוביות ולשים במיקרוגל כדקה עד שחצי מומס, ואז לערבב עם הכל.
2)לשבור את השוקולד המריר לחתיכות קטנות בבלנדר ולערבב עם הכל.
לשמן תבנית בגודל 20X30 ס"מ. ניתן לפזר כמה חצאי קוביות שוקולד מריר.
לשים בתנור 30 דקות בלבד בחום 180°c.
מומלץ לחתוך שעה אחרי שיצא מהתנור ולשים במקפיא.
בתאבון!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
