הוראות הכנה
מרכיבים
המצרכים:
1 כוס קמח לבן ( 140 גרם)
1 כוס סוכר (200 גרם)
½ חבילת אבקת אינסטנט פודינג וניל ( 40 גרם)
2 כפיות אבקת אפיה ( שקית)
2-3 כפות ליקר כלשהו...דובדבנים סברה וכו..
1 כפית תמצית וניל
2 ביצים מס' 1 (120 גרם) לחצו על התמונה להגדלה
50 גרם מרגרינה עם חלב
1 כוס מים רותחים
אופן ההכנה
* מערבבים בקערה את כל החומרים היבשים: קמח, סוכר, אינסטנט פודינג, ואבקת אפיה.
* מוסיפים ביצים, ליקר, ותמצית וניל ומערבבים.
* מניחים בקערה את המרגרינה והמים הרותחים ומחממים במיקרו כדקה עד שהמרגרינה
נמסה.
* מוציאים את המרגרינה והמים מהמיקרו ומוסיפים לקערה עם שאר המרכיבים ,
* מערבבים היטב עד שמתקבלת בלילה חלקה והומוגנית.
* מעבירים לכלי חסין אש, (אני השתמשתי בתבנית פיירקס גבוהה בקוטר 22 ס"מ ) ומפעילים את המיקרו לכ- 14 דקות בחום גבוה (ניתן להוסיף עוד דקה).
מגיש:
מקור: סמדר פרגר הרזיה שפויה
שתף את המתכון
