הוראות הכנה
מרכיבים
30 גרם חמאה רכה
1 כוס קקאו מנופה
½1 כוסות שמן
4 ביצים בינוניות
2 כוסות חלב
קמח תופח
3 כוסות סוכר
לציפויי:
100 גרם שוקולד מריר
1מיכל שמנת לקצפת (250) מ"ל
תבנית סיליקון בצורת פרח משומנת היטב
ותנור מחומם מראש לחום בינוני
אופן ההכנה
מערבבים היטב בקערת מערבל, סוכר עם קמח, חלב, ביצים , שמן. קקאו והחמאה.
ומתקבלת תערובת די נוזלית.
יוצקים לתבנית. יש להקפיד שהעוגה לא תאפה יותר מדי זמן ותתייבש.
בודקים עם קיסם, אם יש פרורים העוגה מוכנה.
הציפויי :
על אש קטנה בישול של מיכל שמנת
ו100 גרם שוקולד מריר.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
