חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פיצה בייתית נפלאה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פיצה מהממת פריכה ורייחנית brתוספות: ככל העולה על רוחכם - עגבניות, פטריות, בצל, תירס וכד'
פיצה בייתית נפלאה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פיצה מהממת פריכה ורייחנית brתוספות: ככל העולה על רוחכם - עגבניות, פטריות, בצל, תירס וכד'
הוראות הכנה
מרכיבים
½2 כוסות קמח לבן
2 כפות שמרים (גרגרים)
3 כפות שמן זית
1 כוס מים חמימים
½ כפית מלח
1 כפית סוכר
כ-250 גרם גבינה צהובה מגורדת
כ-½ קופסא רסק עגניות מהול במים עם מעט תבלין פיצה או אורגנו
2 תבניות של התנור מרופדות בנייר אפיה
אופן ההכנה
שמים את הקמח בקערה גדולה , מבליעים בתוכו את השמרים, מוסיפים שמן זית, סוכר, מלח
ומים חמימים בהדרגה. מעבדים לבצק נוח.
מניחים מכוסה במקום חמים להתפחה של שעה.
מעבירים ½ מכמות הבצק לכל מגש המרופד בנייר אפיה, מטפטפים מעט שמן זית ו"פותחים"
את הבצק לגודל והצורה הרצויה ומשאירים לנוח לחצי שעה לתפיחה נוספת.
בינתיים מחממים תנור לחום של 200°c.
יוצקים את רוטב העגבניות, מפוררים מעל את הגבינה הצהובה ואם רוצים שמים תוספות.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-½ שעה עד 40 דקות עד ששולי הפיצה מזהיבים.
בתhאבון!
מגיש: MIRSO
מקור: אישי
שתף את המתכון