הוראות הכנה
מרכיבים
כ-½ ק"ג חזה עוף חתוך לרצועות
½ חבילת לקט ירקות קפוא בטעם שאוהבים
בצל חתוך לטבעות
כף גדושה אבקת מרק עוף
כפית כורכום
חבילת פתיתים
4 כוסות מים רותחים לבישול
שמן לטיגון
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל ,בסיר רחב, עד להזהבה, מוסיפים חזה עוף ומשחימים משני הצדדים
(כ-¼ שעה). מוסיפים לקט ירקות מופשר ומטגנים עוד 5 דקות.
מוסיפים אבקת מרק וכורכום ולאחר מכן את הפתיתים לטיגון קצר של עוד 2 דקות.
מוסיפים את המים מנמיכים את האש סוגרים את הסיר ומבשלים עוד 20 דקות
עד אשר כל המים נספגים.
מגישים חם, אוכלים ונהנים.
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון
