חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סינרולים במילוי גבינת טוב טעם
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סינרולים במילוי גבינת טוב טעם
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
בצק-
1 קג' קמח
50 גר' שמרים
4 ביצים
200 גרם חמאה
1 כוס חלב
מלית-
250 גרם גבינת טוב טעם
1 חלמון
2 כפות ריבת תות
½ כוס צימוקים מושרים במים כ 5 דקות ומסוננים.
לכיסוי-
1 חלבון
אופן ההכנה
הכנת הבצק-
1.מערבבים את הבצק עם השמרים.
2.ממיסים את החמאה ומערבבים עם חלב ,ביצים ומעבירים לקערה עם הקמח ומערבלים עם וו לישה "גיטרה" כ4-5 דקות עד שהבצק הופך לגמיש ואחיד.
3. מעבירים לקערת התפחה ,סוגרים עם ניילון נצמד ומתפחים כשעה ,עד להכפלת הגודל.
4. מחלקים ל4 מרדדים ומתחילים ליצור....
מלית-
5. לערבב את הגבינה עם החלמון ואז להוסיף ריבה אבל לא לערבב עד למרקם אחיד ..ממש קצת כדי שיראו צבעים שונים (לבן ואדום).
הרכבה-
6. על עלה מרודד מורחים את המלית ,מפזרים את הצימוקים ומגלגלים, פורסים לעיגולים ומניחים על התנית עם רווח גדול אחד מהשני ומתפיחים עוד כ 20 דקות, מורחים חלבון בעדינות.
7. מעבירים לתנור שחומר מראש לחום 170-180°c למשך 10-15 דקות.
מגיש: ira masler
מקור: על השולחן עם שיפורים אישיים
שתף את המתכון