הוראות הכנה
מרכיבים
בצק-
1 קג' קמח
50 גר' שמרים
4 ביצים
200 גרם חמאה
1 כוס חלב
מלית-
¼ כוס קקאו
1 כפית קינמון
2 כפות סוכר
לכיסוי-
1 חלבון
אופן ההכנה
הכנת הבצק-
1.מערבבים את הבצק עם השמרים.
2.ממיסים את החמאה ומערבבים עם חלב ,ביצים ומעבירים לקערה עם הקמח ומערבלים עם וו לישה "גיטרה" כ4-5 דקות עד שהבצק הופך לגמיש ואחיד.
3. מעבירים לקערת התפחה ,סוגרים עם ניילון נצמד ומתפחים כשעה ,עד להכפלת הגודל.
4. מחלקים ל4 מרדדים ומתחילים ליצור....
מלית-
5. לערבב את הקקאו ,קינמון והסוכר .
הרכבה-
6. על עלה מרודד מפזרים באופן שווה את המלית ומגלגלים,פורסים לעיגולים ומסדרים קרוב אחד ליד השנית בתבנית ומתפחים עוד כ 20 דקות,מורחים חלבון בעדינות.
7. מעבירים לתנור שחומם מראש לחום 170-180 מעלות למשך 20-25 דקות.
מגיש:
מקור: על השולחן עם שינויים שלי
שתף את המתכון
