חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ג'לי קפה עם שמנת מתוקה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ג'לי מקפה איכותי מנת קינוח קלילה לקיץ חם שסוחטת מחמאות על אף פשטותה
ג'לי קפה עם שמנת מתוקה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ג'לי מקפה איכותי מנת קינוח קלילה לקיץ חם שסוחטת מחמאות על אף פשטותה
הוראות הכנה
מרכיבים
4 כפיות קפה נמס איכותי או אספרסו
8 כפיות סוכר או ממתיק
2 שקיות זלטין ללא טעם
½4 כוסות מים ניתן להמיר ¼ כוס מים ב4 כפות ליקר קפה או רום נגריטה
1 שמנת מתוקה או צמחית מוקצפת להגשה
אופן ההכנה
1. מערבבים בכלי, חצי כוס קפה קר עם הגלטין מערבבים וממתינים 10 דקות.
2. מוסיפים לכלי 3 כוסות קפה חם ואת הסוכר ומערבבים.
3. מוזגים בעדינות לכוסות יין או מרטיני מקררים לחום החדר.
4. מכניסים למקרר ל 4 שעות עד שהג'לטין נקרש היטב.
5. מוציאים להגשה ומוסיפים מעל קצפת מתוקה (שנעשתה מהשמנת המוקצפת עם מעט סוכר)
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון