הוראות הכנה
מרכיבים
4 כפיות קפה נמס איכותי או אספרסו
8 כפיות סוכר או ממתיק
2 שקיות זלטין ללא טעם
½4 כוסות מים ניתן להמיר ¼ כוס מים ב4 כפות ליקר קפה או רום נגריטה
1 שמנת מתוקה או צמחית מוקצפת להגשה
אופן ההכנה
1. מערבבים בכלי, חצי כוס קפה קר עם הגלטין מערבבים וממתינים 10 דקות.
2. מוסיפים לכלי 3 כוסות קפה חם ואת הסוכר ומערבבים.
3. מוזגים בעדינות לכוסות יין או מרטיני מקררים לחום החדר.
4. מכניסים למקרר ל 4 שעות עד שהג'לטין נקרש היטב.
5. מוציאים להגשה ומוסיפים מעל קצפת מתוקה (שנעשתה מהשמנת המוקצפת עם מעט סוכר)
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
