הוראות הכנה
מרכיבים
1 בצל קצוץ
2 שיני שום חתוכים דק
שמן טיגון
1 קופ' רכז עגבניות
1 כף רוטב טריאקי
3 כפות יין אדום
½ כוס מים
1 "תיבולית" של קנור שום ופיטרוזיליה
1 קופסת שימורי זיתים מגולענים
2 פרפרי חזה עוף פרוסים לחתיכות
1 נקניק קבנוס
אופן ההכנה
1. מוסיפים שמן לסיר חo ומטגנים מעט את הבצל ושום.
2. מוסיפים לסיר , רכז עגבניות, רוטב טריאקי, יין ,תיבולית ומים ומערבבים.
3. מוסיפים את הזיתים ,מערבבים ומכסים במכסה ומבשלים על אש בינונית-נמוכה למשך 20 דקות. מדי פעם בוחשים.
4. מנקים ושוטפים את חזה העוף ופורסים לחתיכות.
5. מעבירים את חזה העוף לסיר, ומערבבים בעדינות , מכסים ומבשלים 10-15 דקות עד שחזה העוף מוכן
6.פורסים לעיגולים נקניק אחד של קבנוס ,מוסיפים לתבשיל , מערבבים ומבשלים עוד 3-4 דקות.
7. בתיאבון.
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון
