הוראות הכנה
מרכיבים
½ קילו בשר טחון
1 ביצה
2-3 כפות שמן
1 בצל גדול
2 עגבניות רכות גדולות
מלח,פלפל,קארי,פפריקה מתוקה
2-3 כפות גדושות רסק עגבניות
¼ צרור פטרוזיליה
3 תפוחי אדמה
אופן ההכנה
מכינים את תערובת הבשר :
קוצצים את הבצל והפטרוזיליה דק, אפשר גם במעבד מזון .
מוסיפים לבשר, לאחר מכן מוסיפים את התבלינים ואת הביצה.
מערבבים היטב את התערובת.
לוקחים סיר רחב שמים שמן מטגנים את העגבניות מוסיפים ½ כוס מים מלח פלפל וטיפה קארי ואת הרסק ומרתיחים.
מוסיפים מים רותחים עד ל-¼ גובה הסיר בערך, כדי שיגיע ל-¾ עובי הקציצה ומתחילים להכין את הקציצות. כל אחד לגודל שהוא אוהב. חותכים את תפוחי האדמה מוסיפים גם כן לסיר וממתינים לרתיחה. לאחר הרתיחה מנמיכים את האש וממתינים ½ שעה בערך או עד שתפוחי האדמה יתרככו.
מגישים חם על אורז לבן.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
