חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


"פלאוב" בחצי שעה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

"פלאוב" בחצי שעה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 בצל קצוץ
1 כף שמן זית לטיגון
1 גזר מגורד בפומפיה
1 כוס אורז מלא
1 ענף של סלרי
½ כפית אבקת צ'לי
1 פרפר חזה עוף חתוך לריבועים (4*4)
מלח פלפל
אופן ההכנה
1. מחממים את הסיר עם שמן הזית ומוסיפים את הבצל . מערבבים ומטגנים עד לשקיפות הבצל.
2. מוסיפים את הגזר ומערבבים.
3. מוסיפים כוס אורז ומערבבים כשתי דקות.
4. מוסיפים 2 כוסות מים ,מערבבים מוסיפים סלרי וצ'לי , מכסים ומבשלים על אש קטנה כ 10 דקות.
5.מוסיפים את חזה העוף , מערבבים וממשיכים לבשל על אש קטנה עד שכל המים מתאדים והבשר מוכן ,עוד כ 10 דקות בערך , לערבב מדי כמה דקות. להוסיף מלח פלפל לפי הטעם.
6. להוציא את הסלרי ולהגיש.
בתיאבון.
מגיש: ira masler
מקור: אישי
שתף את המתכון