חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חביתה/ אומלט ירק בסיסי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חביתת ירק בסיסית (אומלט)
חביתה/ אומלט ירק בסיסי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חביתת ירק בסיסית (אומלט)
הוראות הכנה
מרכיבים
מספר מנות: 1-2
זמן הכנה: 5 דקות
זמן בישול/אפיה: 3 דקות
קטגוריה: מתאבנים, ירקות, גבינות, אומלטים ולביבות, מאכלים לילדים, מתכוני סבתא, צעד אחר צעד, מאכלים לשבת
סגנון: אמריקאי (149 מתכונים אמריקאיים)
3 ביצים
1 כף גדושה חמאה או מחמאה
2 כפות מים או חלב
1/8 כוס גבינה צהובה מרוסקת מסוג טל העמק
1 כף פטרוזיליה קצוצה או קוסברה
1 עגבניה קצוצה לקוביות ללא הגרעינים
1 כף עירית קצוצה
1/4 כפית אבקת שום
מלח
פלפל
אופן ההכנה
1. בקערה טורפים את הביצים מוסיפים 2 כפות מים או חלב ומערבבים היטב
עד קבלת בלילה אחידה ומוסיפים את התבלינים ומערבלים שוב
2. במחבת טפלון על אש בינונית ממיסים את החמאה או המחמאה ומוסיפים את הבלילה
ברגע הבלילה הופכת ליציבה בקצוות מושכים אותה לכיוון מרכז המחבת (חוזרים על הפעולה
עד שכמעט כל הבלילה מיוצבת אבל עדיין רטובה)
3. מוסיפים את כל הירק פנימה והגבינה הצהובה ומעבירים לאש נמוכה ל2 דקות (זהירות לא
לחרוך את התחתית)
4. כשאר החביתה מיוצבת הופכים חצי מעיגול על חלקו השני ומקבלים חצי ירח
5. מעבירים לצלחת ואוכלים בעודה חמה
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: אליסון קנדיין ליווינג
שתף את המתכון