חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת זברה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

החומרים הם לעוגה אחת בתבנית אינגליש קיק גמישה סיליקון או חד פעמית כדי שהחילוץ יהיה נוח
עוגת זברה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

החומרים הם לעוגה אחת בתבנית אינגליש קיק גמישה סיליקון או חד פעמית כדי שהחילוץ יהיה נוח
הוראות הכנה
מרכיבים
2 מיכלי שמנת מתוקה
½ כוס חלב
1 שקית אינסטנט פודינג וניל
½ כוס סוכר
1 קופסא גבינה לבנה 5% שומן/250 גרם
20 ביסקוטים פתי בר שוקולד קצת יותר מחבילה
1 כוס חלב
2 שורות של קוביות שוקולד חלב (לא להפריד לקוביות)
אופן ההכנה
מקצפים במיקסר שמנת מתוקה חלב, אינסטנט פודינג וסוכר ,במהירות גבוהה למשך 2 דקות בערך, עד שהתערובת הופכת לקרם מוספים את הגבינה וממשכים להקציף עוד כ 10 שניות
שומרים בצד 3 כפות קרם (למריחה על העוגה לאחר הכנסת הביסקוטים)
מוזגים את התערובת לתבנית משומנת ומישרים בעזרת לקקן
טובלים ביסקויט בחלב לזמן קצר ( סופרים עד שלש ומוצאים)
מכנסים את הביסקויט הרטוב לתוך הקרם, עד שהוא נוגע בתחתית התבנית.
ממשכים באותו אופן עד שהתבנית מלאה בשורות צפופות של ביסקוטים רטובים.
מורחים מלמעלה את הקרם ששמרנו בצד
מקפאים את העוגה למשך הלילה, הופכים על מגש ומסירים את התבנית.
מגרדים שוקולד בפומפיה מעל העוגה מפשרים במקרר כשעה (חותכים לפרוסה ואז נחשפת דוגמת הזברה) מגשים קר
מגיש: צלמרו
מקור: גרין גורן
שתף את המתכון