חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קרם שוקולד לציפוי עוגות באחריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

העוגה שאתם תבחרו לא חשובה חוץ מדבר אחד שהיא תתאים לציפוי קרם שוקלד אחרי זה.
קרם שוקולד לציפוי עוגות באחריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

העוגה שאתם תבחרו לא חשובה חוץ מדבר אחד שהיא תתאים לציפוי קרם שוקלד אחרי זה.
הוראות הכנה
מרכיבים
1. 50 גרם שוקלד חלב רגיל
2. 100 גרם שוקלד מריר
3. קופסת קרטון קטנה של שמנת מתוקה לבישול
4. כוס חלב
5. תמצית וניל אמיתי
6. כף קקאו משובח
7. קערה עמידה בחום.
אופן ההכנה
לוקחים סיר בנוני ושמים על האש.
שוברים את השוקלד הרגיל והמריר לתוך הסיר.
מחכים שהשוקלד ימס בערך 2-3 דקות ומוסיפים כף קקאו.
לוקחים קערה עמידה בחום ומכניסים את השמנת המתוקה החלב ותמצית הוניל.
לוקחים את הקערה ושמים מעל הסיר ומערבבים את השמנת והחומרים 2 דקות ויוצקים לסיר למעטה עם השוקולד.
מערבבים בתנועות מעגליות כל הזמן עוד 2-3 דקות ומוצאים.
מכנסים לקערה שהיתה בה את השמנת מחכים 2-3 דקות ומכסים בנליון את הקערה.
מכניסים את הקערה למקרר לשעה.
אחרי השעה מוצאים ומרתיחים סיר עם מים חמים.
ועוד פעם שמים את הקערה מעל הסיר עם המים הרותחים לשתי דקות ואחרי זה אפשר להשתמש לעוגה שלכם.
מגיש: dagan12
מקור:
שתף את המתכון