הוראות הכנה
מרכיבים
1. 50 גרם שוקלד חלב רגיל
2. 100 גרם שוקלד מריר
3. קופסת קרטון קטנה של שמנת מתוקה לבישול
4. כוס חלב
5. תמצית וניל אמיתי
6. כף קקאו משובח
7. קערה עמידה בחום.
אופן ההכנה
לוקחים סיר בנוני ושמים על האש.
שוברים את השוקלד הרגיל והמריר לתוך הסיר.
מחכים שהשוקלד ימס בערך 2-3 דקות ומוסיפים כף קקאו.
לוקחים קערה עמידה בחום ומכניסים את השמנת המתוקה החלב ותמצית הוניל.
לוקחים את הקערה ושמים מעל הסיר ומערבבים את השמנת והחומרים 2 דקות ויוצקים לסיר למעטה עם השוקולד.
מערבבים בתנועות מעגליות כל הזמן עוד 2-3 דקות ומוצאים.
מכנסים לקערה שהיתה בה את השמנת מחכים 2-3 דקות ומכסים בנליון את הקערה.
מכניסים את הקערה למקרר לשעה.
אחרי השעה מוצאים ומרתיחים סיר עם מים חמים.
ועוד פעם שמים את הקערה מעל הסיר עם המים הרותחים לשתי דקות ואחרי זה אפשר להשתמש לעוגה שלכם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
