הוראות הכנה
מרכיבים
6 תאנים אדומות
1 כפית גרד לימון
1 עלים מגבעול לואיזה
1 כף שטוחה סוכר חום
1/2 כוס ליקר תאנים
1/2 כוס קרח מרוסק
2/3 כוס מרטיני רוסו
2 פלחי לימון
אופן ההכנה
1.חוצים את התאנים לשניים
2.במכתש ועלי כותשים את התאנים גס
3.מוסיפים את שאר החומרים וכותשים שוב
4.מוסיפים 1/4 כוס ליקר תאנים וקרח מרוסק ומרסקים
5.מוזגים ל2 כוסות 1/3 כוס מרטיני רוסו (מרטיני אדום)
6.מעבירים לכוסות את תערובת הכתישה ללא ערבוב
7. מוסיפים פלח לימון ומתענגים
מגיש:
מקור: השף שגב משה
שתף את המתכון
