חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


המבורגר בסגנון מוזס ארט
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אם אתה אוהב המבורגרים ועוד לא ניסית את הארטבורגר - אז אין ספק שזה מאסט. brהארטבורגר כבר נכנס לפנתאון ולכן לא ייתכן חובב המבורגרים בארץ שלא ינסה אותו brואפילו אם ינסה פעם אחת ואל יאהב - זה פשוט נקודת ציון שחייבים לסמן עליה V
המבורגר בסגנון מוזס ארט
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אם אתה אוהב המבורגרים ועוד לא ניסית את הארטבורגר - אז אין ספק שזה מאסט. brהארטבורגר כבר נכנס לפנתאון ולכן לא ייתכן חובב המבורגרים בארץ שלא ינסה אותו brואפילו אם ינסה פעם אחת ואל יאהב - זה פשוט נקודת ציון שחייבים לסמן עליה V
הוראות הכנה
מרכיבים
400 ג"ר צוואר טלה קצוץ דק רצוי ידני או טחינה גסה
600 ג"ר צוואר (אונטר ריב) עגל קצוץ דק או טחינה גסה
2כפות קטשופ או ממרח פלפל אדום
1 כפית רוטב ווסצסטר
1 כף אבקת מרק בקר
1 כפית פלפל שחור גרוס גס
קמצוץ ציפורן טחונה
קמצוץ פלפל אנגלי טחון
קמצוץ אגוז מוסקט
2כפות שמן תירס
2 כפיות אבקת סודה לשתיה
אופן ההכנה
1. קוצצים את כל חלקי הבשר באופן ידני עד קבלת מירקם של בשר טחון גס (אפשר גם
לטחון גס)
2. מוסיפים את כל התבלינים וקוצצים ידנית עוד כדקה ביחד
3. מעבירים לקערה ומערבבים היטב עם השמן והקטשופ עד קבלת עיסה אחידה
4. מכסים בנילון נצמד ושולחים למקרר כשעה
5. משטחים את הבשר על משטח עבודה באופן שווה ועם טבעת עגולה יוצרים 4 המבורגרים
או לחילופין ממלאים תבנית עגולה בבשר מוציאים ולוחצים עם הבוהן באמצעיתה עד
מחצית הגובה פעולה המבטיחה בישול אחיד של מרכז ההמבורגר
6. מחממים מצלית או מחבת טפלון לחם בינוני גבוה ומניחים ל 3 דקות לכל צד אין להפוך
לפני 3 דקות
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: ניסוי ותהיה
שתף את המתכון