הוראות הכנה
מרכיבים
לטיגון:
גבינת בשן או קשקבל או פרמזן בגליל בפרוסות עבות יחסית
מחבת טפלון
לאפיה:
גבינה מגוררת מהסוגים הרשומים מעלה 15 גרם לאפיפית (כף)
אופן ההכנה
לטיגון:
1. מחממים מחבת טפלון על להבה גבוהה
2. מניחים פרוסת גבינה באמצעיתו עד בעבוע והשחמה
3. הופכים בעזרת שפכטל או כף שטוחה ומשחימים מצידה השני
4. מקררים קמעה וזוללים
לאפיה:
1. בתבנית מכוסה בנייר אפיה או בתבנית סיליקון, מניחים כף לכל אפיפיפת במרחק
גדול אחת מהשניה(כשימס ידרוש מקום)
2. מכניסים לתנור שחומם ל-180°c ל 6 דקות
3. הופכים בעזרת שפכטל ומכניסים ל 6 דקות נוספות
*** ניתן לעצב ע"י העברת האפיפיפת מידית בתום האפיה למערוך עץ ולעצבה לגליל
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
