חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אפיפיות גבינה צהובה - מעדן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חביתיות גבינה צהובה קריספיות מדהים בטעמו brניתן גם לאפות בתנור
אפיפיות גבינה צהובה - מעדן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חביתיות גבינה צהובה קריספיות מדהים בטעמו brניתן גם לאפות בתנור
הוראות הכנה
מרכיבים
לטיגון:
גבינת בשן או קשקבל או פרמזן בגליל בפרוסות עבות יחסית
מחבת טפלון
לאפיה:
גבינה מגוררת מהסוגים הרשומים מעלה 15 גרם לאפיפית (כף)
אופן ההכנה
לטיגון:
1. מחממים מחבת טפלון על להבה גבוהה
2. מניחים פרוסת גבינה באמצעיתו עד בעבוע והשחמה
3. הופכים בעזרת שפכטל או כף שטוחה ומשחימים מצידה השני
4. מקררים קמעה וזוללים
לאפיה:
1. בתבנית מכוסה בנייר אפיה או בתבנית סיליקון, מניחים כף לכל אפיפיפת במרחק
גדול אחת מהשניה(כשימס ידרוש מקום)
2. מכניסים לתנור שחומם ל-180°c ל 6 דקות
3. הופכים בעזרת שפכטל ומכניסים ל 6 דקות נוספות
*** ניתן לעצב ע"י העברת האפיפיפת מידית בתום האפיה למערוך עץ ולעצבה לגליל
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון