חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


המבורגר אוסטרלי מבשר כבש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מיני המבורגרים אוסטרלים מבשר כבש/טלה
המבורגר אוסטרלי מבשר כבש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מיני המבורגרים אוסטרלים מבשר כבש/טלה
הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג צוואר כבש/טלה קצוץ ידני או טחון גס
150 ג"ר שומן כבש (אליה) קצוץ ידני או טחון גס
1 כפית סודה לשתיה
1 בצל גדול קצוץ דק
2 ביצים
½ כף פלפל שחור גרוס גס.
מלח לפי הטעם
(לטעם מזרחי ניתן להוסיף כמון וצרור פטרוזיליה קצוצה)
אופן ההכנה
1. קוצצים את הבשר והשומן לחתיכות קטנות כמו בשר טחון גס או טוחנים טחינה גסה
2. מוסיפים את הבצל הקצוץ והתבלינים ומקפלים פנימה
3. מוסיפים את הביצים ומקפלים
4. מעבירים לקערה מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה לפחות
5. מוציאים ומעצבים המבורגרים מכדור פינג פונג תחילה יוצרים מעין גליל עבה לוחצים מעט
והופכים להמבורגר מעוצב חשוב לנעוץ בוהן במרכזו עד מחצית הגובה כדי שיתבשל זהה
במרכז
6. מניחים על מחבת טפלון שנמרחה בשמן או מצלית או גריל 4 דקות לצד אין להפוך מס'
פעמים ולא לחוץ על ההמבורגרים כדי שהנוזלים לא יגרו החוצה
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון