חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מאפינס דבש (טארט טאטן) מדהים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת מאפינס אולטימטיבית לראש השנה
מאפינס דבש (טארט טאטן) מדהים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת מאפינס אולטימטיבית לראש השנה
הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים
(8 יח' בתבנית שקעים גדולים מסיליקון או טפלון):
לתפוחים בדבש:
100 גר' חמאה
¾ כוס דבש
2/3 כוס סוכר חום
2 תפוחים קטנים (בקוטר שתואם את תחתית השקעים), קלופים ופרוסים לפרוסות
בעובי 1 ס"מ
למאפינס:
1 כוס קמח תופח
1 כפית אבקת סודה לשתייה
¼ כפית מלח
2/3 כפית קנמון טחון
½ כפית ציפורן טחון
½ כפית ג'ינג'ר מיובש טחון
2/3 כוס סוכר
2 ביצים
2/3 כוס ריוויון כפית
אופן ההכנה
1. מחממים תנור לחום בינוני 180°c, משמנים את שקעי התבנית.
2. התפוחים: שמים כפית חמאה בכל אחד משמונת השקעים ויוצקים עליה כפית מהדבש
וכפית סוכר חום (שומרים בצד את שאר החמאה, הסוכר והדבש),
מניחים בשקעים 2-3 פרוסות תפוחים, זו מעל זו, כך שיחפפו זו לזו.
3. המאפינס: מערבבים בקערה את הקמח, אבקת הסודה, המלח, הקנמון, הציפורן
והג'ינג'ר.
4. שמים בקערת המערבל את הסוכר הלבן, הסוכר החום, החמאה והדבש הנותרים
ומערבלים כ- 3 דקות, לקרם בהיר.
5. מוסיפים את הביצים ומערבלים קצת, לקרם חלק. מוסיפים לקערת המערבל (הפועל
במהירת נמוכה), את תערובת הקמח ואת הריוויון לסירוגין.
6. מפסיקים את פעולת המערבל, מוסיפים תמצית וניל ומערבבים ידנית.
7. יוצקים את הבלילה לשקעים כך שתגיע עד 3/4 מגובהם.
8. אופים 15-20 דקות, עד שהעוגות מזהיבות וקיסם הננעץ במרכזן יוצא נקי.
9. מוציאים, מצננים קצת והופכים בזהירות על צלחת.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: איילת הירשמן עורכת מגזין שף
שתף את המתכון