חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כנפיים בסגנון בופאלו - כמו בדיינרים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מליון מרשמים יש לכנפי בופאלו, וזה המוצלח בעיני. הוכן אתמול ויצא פצצות. brממליצה להכין כפול רוטב.
כנפיים בסגנון בופאלו - כמו בדיינרים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מליון מרשמים יש לכנפי בופאלו, וזה המוצלח בעיני. הוכן אתמול ויצא פצצות. brממליצה להכין כפול רוטב.
הוראות הכנה
מרכיבים
20 כנפי עוף חצויות
למעטפת:
150 ג' קמח
כפית פפריקה
חצי כפית פלפל שטה גרוס
חצי כפית מלח
לרוטב:
150 גר' חמאה
150 מ"ל רוטב חריף (אני משתמשת בפרנק'ס רד הוט סוס)
פלפל שחור טחון
כפית אבקת שום גבישי
לטיגון - שמן עמוק
אופן ההכנה
1. מערבבים את חומרי המעטפת וטובלים את הכנפיים החצויות כך שתכוסינה לחלוטין. מניחים בתבנית, מכסים את התבנית בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה וחצי.
2. בסיר קטן מערבבים את כל חומרי הרוטב על אש קטנה עד שנוצר מרקם אחיד. מסירים מהאש ושומרים להגשה.
3. אחרי שעה וחצי, מוציאים את הכנפיים מהמקרר, ומטגנים בשמן שחומם ל-190 מעלות (אני מרתיחה את השמן ומנמיכה את האש קצת) 10-15 דקות. יש להקפיד שהשמן יכסה את הכנפיים לגמרי. מוצאים כשמגיע לצבע שחום (בודקים שעשוי במרכז).
4. יוצקים את הרוטב על הכנפיים החמות, ומערבבים קלות.
5. מגישים עם שמנת סמיכה ליד, או רוטב מיונז, ונאנחים בקול.
מגיש: גן-עדן
מקור: אינטרנט
שתף את המתכון