הוראות הכנה
מרכיבים
20 כנפי עוף חצויות
למעטפת:
150 ג' קמח
כפית פפריקה
חצי כפית פלפל שטה גרוס
חצי כפית מלח
לרוטב:
150 גר' חמאה
150 מ"ל רוטב חריף (אני משתמשת בפרנק'ס רד הוט סוס)
פלפל שחור טחון
כפית אבקת שום גבישי
לטיגון - שמן עמוק
אופן ההכנה
1. מערבבים את חומרי המעטפת וטובלים את הכנפיים החצויות כך שתכוסינה לחלוטין. מניחים בתבנית, מכסים את התבנית בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה וחצי.
2. בסיר קטן מערבבים את כל חומרי הרוטב על אש קטנה עד שנוצר מרקם אחיד. מסירים מהאש ושומרים להגשה.
3. אחרי שעה וחצי, מוציאים את הכנפיים מהמקרר, ומטגנים בשמן שחומם ל-190 מעלות (אני מרתיחה את השמן ומנמיכה את האש קצת) 10-15 דקות. יש להקפיד שהשמן יכסה את הכנפיים לגמרי. מוצאים כשמגיע לצבע שחום (בודקים שעשוי במרכז).
4. יוצקים את הרוטב על הכנפיים החמות, ומערבבים קלות.
5. מגישים עם שמנת סמיכה ליד, או רוטב מיונז, ונאנחים בקול.
מגיש:
מקור: אינטרנט
שתף את המתכון
