חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פוטיטוס קייג'ון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תוספת קלה ומעולה.
פוטיטוס קייג'ון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תוספת קלה ומעולה.
הוראות הכנה
מרכיבים
2 ק"ג תפוחי אדמה אדומי קליפה (דזירה)
1/3 כוס שמן זית
3 בצלצלי שאלוט קצוצים דק
5 שיני שום קצוצות דק
מלח
כפית פפריקה
שמינית כפית פלפל שאטה גרוס
פלפל שחור
1/2 כפית תמצית היקורי
גבעולי פטרוזיליה קצוצות להגשה
אופן ההכנה
1. פורסים את תפוחי האדמה השטופים לשמיניות לאורכם.
2. בקערה גדולה מערבבים את כל החומרים למעט הפטרוזיליה.
3. מכניסים לקערה את פלחי תפוחי האדמה ומערבבים היטב עד שכולם ערכו היכרות עם הרוטב..
4. מניחים את הפלחים המתובלים בתבנית אפיה ואפים ב-200 מעלות כ45-50 דקות, עד שהם שחומים-זהובים.
5. מפזרים פרוזיליה קצוצה ומגישים.
מגיש: גן-עדן
מקור: אינטרנט
שתף את המתכון