הוראות הכנה
מרכיבים
2 ק"ג תפוחי אדמה אדומי קליפה (דזירה)
1/3 כוס שמן זית
3 בצלצלי שאלוט קצוצים דק
5 שיני שום קצוצות דק
מלח
כפית פפריקה
שמינית כפית פלפל שאטה גרוס
פלפל שחור
1/2 כפית תמצית היקורי
גבעולי פטרוזיליה קצוצות להגשה
אופן ההכנה
1. פורסים את תפוחי האדמה השטופים לשמיניות לאורכם.
2. בקערה גדולה מערבבים את כל החומרים למעט הפטרוזיליה.
3. מכניסים לקערה את פלחי תפוחי האדמה ומערבבים היטב עד שכולם ערכו היכרות עם הרוטב..
4. מניחים את הפלחים המתובלים בתבנית אפיה ואפים ב-200 מעלות כ45-50 דקות, עד שהם שחומים-זהובים.
5. מפזרים פרוזיליה קצוצה ומגישים.
מגיש:
מקור: אינטרנט
שתף את המתכון
