חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קציצות בשר רכות בטרוף-מרכיב מיוחד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קציצות בשר רכות מאד הודות לבורגול, הילדים שלי שאוהבים אוכל מגוון מבקשים רק את הקציצות הללו brרכות מאד וטעימות ברוטב מדהים. brחייבים לנסות.
קציצות בשר רכות בטרוף-מרכיב מיוחד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קציצות בשר רכות מאד הודות לבורגול, הילדים שלי שאוהבים אוכל מגוון מבקשים רק את הקציצות הללו brרכות מאד וטעימות ברוטב מדהים. brחייבים לנסות.
הוראות הכנה
מרכיבים
לקציצות:
½ ק"ג בשר בקר טחון
¾ כוס בורגול דק
4 כפות פרורי לחם
1 בצל בינוני מגורד גס
לרוטב:
½ קופסא רסק עגבניות
2 שיני שום כתושות
4 עגבניות בשלות חתוכות לקוביות
כפית גדושה כורכום
4 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות
כף אבקת מרק עוף
2 כוסות מים רותחים
בצל קטן קצוץ
שמן לטיגון
אופן ההכנה
לקציצות:
שמים את הבורגול בקערה מכסים במים בכמות כפולה, ממתינים כחצי שעה עד שהבורגול
תופח, מסננים את המים שנותרו. מוסיפים לבורגול שבקערה את כל מרכיבי הקציצות אם הן רכות מידי מוסיפים עוד פרורי לחם. צרים קציצות שטוחות ומטגנים טיגון קל במחבת טפלון עם מעט שמן. מוציאים את הקציצות ושומרים בצד.
לרוטב:
במחבת רחבה מטגנים בצל לשקיפות, מוסיפים קוביות תפו"א וממשיכים לטגן קלות, מוסיפים מים, רסק עגבניות, עגבניות, שום כתוש, כורכום ואבקת מרק. מביאים לרתיחה
מוסיפים בזהירות את הקציצות שטוגנו קלות ומבשלים כשעה עד שהרוטב מסמיך.
מגישים חם בליווי אורז לבן או פסטה.
טעים ומדהים!!!
מגיש: MIRSO
מקור: חברה לעבודה שדרוגים שלי
שתף את המתכון