הוראות הכנה
מרכיבים
שתי קופסאות תירס
בצל בינוני קצוץ דק
שמן
ממש קצת חמאה
שתי כפיות קורנפור
רוטב סויה
שתי ביצים
איטריות/רצועות עוף/הכל ביחד
אבקת מרק עוף
בצל ירוק
אופן ההכנה
פותחים את שתי קופסאות השימורים ועם בלנדר "סטיק" תוכנים קופסא אחת כולל הנוזלים שלה לגמרי.
מחממים קצת שמן וחמאה בסיר ומטגנים בו את הבצל.
כשהוא שקוף מכניסים את הקופסא המרוסקת פנימה ומטגנים עוד כמה דקות
מוסיפים את הקופסא השנייה ומטגנים
מוסיפים מים ומביאים לרתיחה.
בנתיים ממיסים קורנפלור בקצת מים פושרים ומערבבים בכלי נפרד עד שאין גושים ומוסיפים לסיר.
כשהמרק רותח מוסיפים אבקת מרק עוף בערך כף
מוסיפים סוייה - כמה שרוצים (לטעום אחרי כל הוספה)
כשהטעם מתאים לכם שוברים את שתי הביצים לכלי אחד וטורפים אותן.
שופכים את הביצים לסיר הרותח ובעזרת מזלג "שוברים" כל הזמן את הזרם של הביצים ומערבבים כל הזמן.
מוסיפים את האיטריות (אני מעדיף איטריות ביצים) ו/או את רצועות העוף.
אשפר לתקן עם קצת מלח למרות שהסוייה מלוחה מספיק.
קוצצים את הבצל הירוק דק דק דק ושמים אותו בתחתית הקערה, את המרק יוצקים עליו.
בתאבון.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
