הוראות הכנה
מרכיבים
קדירת עוף לשבת
6 בצלים חצויים ופרוסים
1/2 מניחים בתחתית הקדירה
אופן ההכנה
מטגנים חלקי עוף במחבת על מעט שמן מכל הצדדים ומכניסים לקדירה
מוסיפים לקדירה בטטות קטנות ותפוחי אדמה קטנים
מוסיפים שזיפים יבשים מגולענים
מפזרים את החצי השני של הבצלים
מפזרים על הכל כף סוכר חום,מעט קינמון , 2 כפות פפריקה מתוקה מרוקאית,2 שיני שום קצוצות,
מלח ופלפל שחור.
מכסים במים רותחים וסוגרים במכסה .
אופים בחום גבוה 200 מעלות עד לרתיחה
ממשיכים להרתיח 15 דקות ומורידים חום ל- 140 מעלות אופים 4 או יותר שעות.
מגיש:
מקור: טועמים במטבח עם פירגה https://www.pirge.co.il/index.php/%D7%A2%D7%95%D7%A4%D7%95%D7%AA/%D7%A7%D7%93%D7%99%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%95%D7%A3-%D7%9C%D7%A9%D7%91%D7%AA https://www.pirge.co.il/index.php/%D7%A2%D7%95%D7%A4%D7%95%D7%AA/%D7%A7%D7%93%D7%99%D7%A8%D7
שתף את המתכון
