חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פוקאצה של השף רפי כהן - רפאל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אם יש לבני שמוט (או קרמיקה): מחממים תנור לחום הכי גבוה (רצוי 350 מעלות) ומכניסים פנימה את האבנים. brאם אין לבנים: מחממים תנור ל-220 מעלות.
פוקאצה של השף רפי כהן - רפאל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אם יש לבני שמוט (או קרמיקה): מחממים תנור לחום הכי גבוה (רצוי 350 מעלות) ומכניסים פנימה את האבנים. brאם אין לבנים: מחממים תנור ל-220 מעלות.
הוראות הכנה
מרכיבים
פוקאצ'ות
חומרים ל-15 כיכרות:
1 ק"ג קמח
1/2 כף סוכר
30 גרם שמרים טריים
1/2 כף מלח
800 מ"ל מים
שמן זית למריחה
מעט מלח ים גס
אופן ההכנה
לשים היטב את כל החומרים, חוץ משמן זית ומלח כ-10 דקות. מניחים את הבצק בצד, מכסים במגבת ומתפיחים שעתיים.
אם יש לבני שמוט: מחלקים את הבצק ל-15 כדורים. מרדדים כל כדור במערוך לעלה עגול ומותחים אותו לאורך לצורה אליפטית. מניחים את הכיכרות על הלבנים.
אם אין לבנים: משטחים את הבצק בתבנית אפייה גדולה משומנת במעט שמן זית ומתפיחים 10 דקות.
אופים 10-7 דקות, עד לקבלת גוון שחום, ומוציאים. אם אופים כיכרות: מושחים אותן בשמן זית ומפזרים עליהן מעט מלח ים. אם אופים בתבנית אפייה: מורחים את המאפה בשמן זית, חותכים לריבועים ומפזרים מעט מלח גס על כל אחד.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: רפאל https://raphaeltlv.co.il/archive/category/recipies/first/
שתף את המתכון