חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רביולי ריקוטה של מסעדת סבסטיאן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנת אירוח מרשימה וטעימה
רביולי ריקוטה של מסעדת סבסטיאן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנת אירוח מרשימה וטעימה
הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק
330 ג"ר קמח (1/3 חבילה)
12 חלמונים (מהחלבונים ניתן לעשות חביתיות קטנות)
50 מ"ל מים כ ½ כוס
קמצוץ מלח
למילוי
450 ג"ר גבינת ריקוטה
1 כפית מחית פטריות קמהין (ניתן להחליף במחית פיטריות פורטבלו)
1 חלמון
מעט שמן קמהין (ניתן להחליף במעט שמן זית)
150 ג"ר פרמזן מגורר
קמצוץ פלפל שחור גרוס עבה
קמצוץ מלח
לרוטב
1 כף גדושה חמאה
10 פיטריות פורטבלו קצוצות גס
2 שיני שום כתושות
½ כוס ציר ירקות (או 1/2 כוס מרק ירקות)
קמצוץ מלח
קמצוץ פלפל שחור גרוס עבה
אופן ההכנה
לבצק
1. מערבבים את כל חומרי הבצק בקערה ולשים כ 7 דקות עד קבלת בצק חלק מצפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לכשעתיים
2.חותכים 1/3 מהבצק על משטח מקורר ופותחים לעלה בעובי 2 ס"מ וחוצים אותו במרכזו
למילוי:
בקערה מערבבים היטב את כל חומרי המילוי
ליצירת הרביולי
מניחים על קרש עבודה חצי עיגול בצק ויוצקים עם כף כף מילוי תוך שמירת מרחק של 3 ס"מ
מימילוי למילוי
לוקחים את החצי שני ומכסים את החצי הראשון עם המילוי מהדקים את החלק העליון עם טבעת או בעזרת ספל וחורצים עיגולי רביולי לוודא שהם נסגרו היטב
בסיר עם מים רותחים ומעט מלח מכניסים את הרביולי לכ 2 דקות או עד שצפים
לרוטב
1. במחבת טפלון ממיסים את החמאה ומוסיפים את השום המלח הפלפל ופיטריות הפורטבלו ל כ 2 דקות מקפיצים כמהה, מוסיפים את ציר הירקות ומבשלים כ 3 דקות מוסיפים את כיסוני הרביולי ומצמצמים רוטב
מעבירים לצלחת הגשה ואוכלים
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: גיא אברמוביץ
שתף את המתכון