הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס קמח
1 כוס סולת
3/4 כוס סוכר
1 שקית סוכר וניל
1 שקית אבקת אפיהה
100 גרם קוקוס טחון
200 גרם שמנת חמוצה ( 2 גבעים)
3 ביצים
למלית -
3 כפות ריבת ואגוזים
אופן ההכנה
בתוך קערה מערבבים כוס קמח וכוס סולת,מוסיפים 3/4 כוס סוכר,מוספים שקית אבקת אפיה ,שקית סוכר וניל ו 100 גרם קוקוס טחון.....ונכון מערבבים שוב.
מוסיפים 3 -ביצים וגם 2 גביעים של שמנת חמוצה וכמובן מערבבים...
למלית -עירבבתי בכוס ,3 כפות ריבת תפוזים ,קצת אגוזים ( מה שיש בבית ) ו2 כפות מהבלילה וערבבתי.
חצי מכמות הבלילה העברתי לתבנית סיליקון ומעליה פיזרתי את הריבה , ולאחר מכן שפכתי את יתר
הבלילה מלמעלה.
מעבירים לתנור לחום 180 מעלות למשך 40 דקות...
ברגע שהעוגה יוצאת מהתנור , תערבבו כף סוכר עם 2 כפות מים רותחים וכף מיץ לימון ותשפכו על העוגה.
וזהו....
זוכרים שאמרתי שהעוגה ללא שמן .... קיימתי את ההבטחה במלואה
תתכבדו בפרוסה ....
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון
