חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


הלימונצ'לו של סילביה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הלימונצ'לו של סילביה brהלימונים עכשיו בשיאם צהובים ויפים, מתפקעים מעסיס אחרי הגשמים. brוכשיש לימונים ? עושים ליקר לימונצ'לו. כמה דקות של הכנה הופכות לרושם גדול ולחברים brמאושרים ומבושמים. brבהכנה משתמשים בקליפות הפרי בלבד ולכן מומלץ לבחור לימונים שלא רוססו בחומרי brהדברה ? לימונים אורגנים או כאלו שנקטפו מהעץ בחצר. מומלץ להכין ממש עכשיו brכדי שהלימונצ'לו יהיה מוכן הישר לחגיגות שבועות. brהמתכון הנ"ל עתיק יומין ומקורו בסלרנו שבדרום איטליה ותודה לסילביה שהסכימה brלחשוף את הסוד למעננו.
הלימונצ'לו של סילביה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הלימונצ'לו של סילביה brהלימונים עכשיו בשיאם צהובים ויפים, מתפקעים מעסיס אחרי הגשמים. brוכשיש לימונים ? עושים ליקר לימונצ'לו. כמה דקות של הכנה הופכות לרושם גדול ולחברים brמאושרים ומבושמים. brבהכנה משתמשים בקליפות הפרי בלבד ולכן מומלץ לבחור לימונים שלא רוססו בחומרי brהדברה ? לימונים אורגנים או כאלו שנקטפו מהעץ בחצר. מומלץ להכין ממש עכשיו brכדי שהלימונצ'לו יהיה מוכן הישר לחגיגות שבועות. brהמתכון הנ"ל עתיק יומין ומקורו בסלרנו שבדרום איטליה ותודה לסילביה שהסכימה brלחשוף את הסוד למעננו.
הוראות הכנה
מרכיבים
5 לימונים צהובים גדולים
בקבוק אלכהול 95% ? ניתן לרכוש בכל סופר מרקט (תמצאו אותו במדף התחתון באזור של המשקאות האלכוהולים)
ליטר מים
חצי ק"ג סוכר
סבלנות
אופן ההכנה
בעזרת קולפן של ירקות, מקלפים את הקליפה הצהובה של הלימונים. הקליפות צריכות להיות דקות ולהכיל את החלק הצהוב בלבד.
משרים את הקליפות באלכהול, בכלי סגור למשך 24 שעות.
מכינים סירופ: שמים בסיר את הסוכר והמים ומחממים על אש נמוכה עד להמסה מלאה של הסוכר.
לאחר 24 שעות: מסננים את האלכהול מקליפות הלימונים (את הקליפות זורקים). את האלכוהול שהפך בינתיים לצהוב, מערבבים עם הסירופ.
בעזרת משפך, מוזגים לבקבוקים נקיים ומאפסנים במקום חשוך וקריר למשך חודש ימים.
עבר חודש? הלימונצ'לו מוכן! אפשר להזמין חברים.
מומלץ להגיש קפוא בסיום ארוחת פסטה דשנה בכוס ליקר או בשוט.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: פסטה דל קזה https://pastadellacasa.com/recipes/1571
שתף את המתכון