חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שניצל ממולא
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שניצל ממולא
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 יח' חזה עוף פרוס
כורכום
מילוי
¼ ק"ג בשן בקר טחון
¼ ק"ג בצל קצוץ
פירות יבשים קצוצים (שזיף שחור, מישמש וצימוקים)
מעט פיסטוקים לא קלויים (לא חייב)
פלפל שחור
מלח
לטיגון
ביצה
פירורי לחם
אופן ההכנה
לטגן את הבצל להוסיף את הבשר טחון ולהמשיך לטגן ולפורר עם מזלג
להוסיף את הפירות , פלפל שחור ומלח.
לשים בצד להתקרר,
למלא את חזה העוף במילוי ולגלגל בניילון נצמד (כמו סוכרייה) ולשים במקרר כשעה,
לטבול את החזה הממולא בביצה ולאחר מכן בפירורי לחם ולטגן.
לשים בתבנית
לשים מעט מהמילוי בסיר + 2 כוסות מים רותחים+ 1 כף כורכום ולבשל על להבה נמוכה
להוסיף 1 כף קמח (מומס במים) ולבשל כ- 2 דקות,
לשפוך את הרוטב על השניצלים בתבנית , לעטוף בנייר כסף ולהכניס לתנור שחומם בחוף בינוני כשעה,
מגיש: ilanaha1
מקור:
שתף את המתכון