חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פאי שזיפים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ניתן לעשות את הפאי עם כל פרי שרוצים, brבמידה ורוצים עם תפוחים יש לגרד את התפוח ולבשל אותו עם קצת קינמון וסוכר. brהמתכון רשום עם שזיפים
פאי שזיפים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ניתן לעשות את הפאי עם כל פרי שרוצים, brבמידה ורוצים עם תפוחים יש לגרד את התפוח ולבשל אותו עם קצת קינמון וסוכר. brהמתכון רשום עם שזיפים
הוראות הכנה
מרכיבים
3 כוסות קמח רגיל
1 שקית אפקת אפייה
כוס סוכר
200 גרם חמאה או מחמאה.
1 כפית מים או כפית חלב
ריבה
שזיפים
ביצה
אופן ההכנה
לשים בצק מכל החומרים ללא הריבה והשזיפים.
שמים את הבצק במקרר כחצי שעה שיתקשה קצת.
לוקחים 2/3 מהבצק ומשטחים בתבנית עגולה,
את ה 1/3 שנותר מחזירים למקרר או למקפיא.
מורחים ריבה על הבצק ששיטחנו בתבנית.
על הריבה שמים את השזיפים ( יש לחתוך כל שזיף לארבע או לפרוסות דקות).
לאחר מכן, מגרדים בפומפיה את ה 1/3 בצק שהשארנו, שמים בתנור לכ35-40 דקות על חום 180.
מגיש: a1_shay
מקור:
שתף את המתכון