הוראות הכנה
מרכיבים
3 כוסות קמח רגיל
1 שקית אפקת אפייה
כוס סוכר
200 גרם חמאה או מחמאה.
1 כפית מים או כפית חלב
ריבה
שזיפים
ביצה
אופן ההכנה
לשים בצק מכל החומרים ללא הריבה והשזיפים.
שמים את הבצק במקרר כחצי שעה שיתקשה קצת.
לוקחים 2/3 מהבצק ומשטחים בתבנית עגולה,
את ה 1/3 שנותר מחזירים למקרר או למקפיא.
מורחים ריבה על הבצק ששיטחנו בתבנית.
על הריבה שמים את השזיפים ( יש לחתוך כל שזיף לארבע או לפרוסות דקות).
לאחר מכן, מגרדים בפומפיה את ה 1/3 בצק שהשארנו, שמים בתנור לכ35-40 דקות על חום 180.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
