חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת שמנת קרה עם חמאת בוטנים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה צוננת, שמנתית ומקסימה, עם נוכחות של חמאת בוטנים ותחתית בטעם אוריאו. br פוחדים ממתיקות יתר? הכנו לכם ציפוי חמצמץ וטעים, שיאפשר לכם לאכול ממנה עוד ועוד. brמומלץ להכין יום מראש
עוגת שמנת קרה עם חמאת בוטנים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה צוננת, שמנתית ומקסימה, עם נוכחות של חמאת בוטנים ותחתית בטעם אוריאו. br פוחדים ממתיקות יתר? הכנו לכם ציפוי חמצמץ וטעים, שיאפשר לכם לאכול ממנה עוד ועוד. brמומלץ להכין יום מראש
הוראות הכנה
מרכיבים
תבנית: עגולה מתפרקת 24 ס"מ, משומנת
המצרכים:
לקלתית:
25 עוגיות אוריאו
60 גרם חמאה מומסת
למלית:
1 כוס חמאת בוטנים (250 מ"ל)
1 גבינת שמנת נפוליאון בטעם טבעי
2 כוסות אבקת סוכר
1 שמנת מתוקה
לציפוי:
1 שמנת מתוקה
3 כפות פודינג וניל
2 כפות אבקת סוכר בצבע לימון (ניתן להשיג בסופר)
3 כפות מיץ לימון סחוט טרי
אופן ההכנה
1. מחממים תנור ל-175 מעלות.
2. מרסקים את העוגיות דק ומערבבים עם החמאה המומסת. מרפדים את התבנית ? בסיס פלוס קצת יותר מחצי גובה השוליים ? בעיסת העוגיות. אופים 6 דקות ומניחים לצינון.
3. מערבבים היטב במערבל עם וו גיטרה את גבינת השמנת וחמאת הבוטנים, עד שמתקבלת בלילה קטיפתית. מוסיפים את אבקת הסוכר ומערבלים עד לאחידות. מעבירים לקערה אחרת.
4. שמים בקערת המערבל את השמנת המתוקה ומקציפים לקצפת יציבה.
הקצפת והגבינה עם חמאת הבוטנים הופכות לאחד
5. מאחדים את שני הקציפות, ומשטחים בתבנית. מכניסים למקפיא לשעתיים.
6. מקציפים את חומרי הציפוי יחד עד לקבלת קצפת יציבה.
7. מוציאים את העוגה מהמקפיא ומורחים את הקצפת. מאחסנים במקרר עד להגשה ביום למחרת.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון