הוראות הכנה
מרכיבים
חבילת "בורגול וקינואה" מסדרת 10 דקות של סוגת
1 בצל סגול גדול חתוך לקוביות קטנטנות
סלסלת פטריות שמפיניון טריות
4 שיני שום כתוש
5 חצילונים (מיני חציל)
כף סילאן
50 גרם פקאן קלוי
חצי צרור פטרוזיליה קצוצה
5 ענפי בצל ירוק קצוץ
חצי צרור כוסברה קצוצה (לא חובה)
5 ענפי בזיליקום טרי קצוצים
4 כפות שמן זית איכותי
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
*מכינים את הבורגול והקינואה על ההוראות שעל גבי האריזה.
*חוצים את החצילונים , מפזרים מלח בנדיבות ומשהים ל 10 דקות, שוטפים ומנגבים.
*מחממים מחבת קטנה עם כף משמן הזית ומטגנים את החצילונים עד להזהבה.
*במחבת בעלת שוליים גבוהים מאדים בשמן זית את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את טבעות הפטריות והשום הכתוש ומטגנים קלות.
*מוסיפים לסיר את הקינואה והבורגול שהכנו מראש, סילאן, מלח ופלפל לפי הטעם.
*מוסיפים את החצילונים, הפקאן ועשבי התיבול הקצוצים. מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
