הוראות הכנה
מרכיבים
16 כנפיים עוף
2 כפות קטשופ
2 כפות מיונז
2 כפות דבש/סילאן
מלח, פלפל
פירורי לחם או פנקו
אופן ההכנה
1. בקערה מערבבים את הקטשופ, דבש מיונז והתבלינים מוסיפים את הכנפיים לתערובת ולערבב כך שיכוסו מכל הצדדים. להשאיר למשך 4 שעות, לפחות, במקרר. אפשר גם למשך הלילה.
2. לרפד תבנית אפיה בנייר אפיה. לשים את פירורי הלחם או הפנקו בצלחת. לטבול את הכנפיים בפירורי הלחם/פנקו. להניח על תבנית האפיה.
3. לאפות ב-180 מעלות במשך 45 דקות או עד שהכנפיים מוכנות, בדקירה ניגרים נוזלים שקופים, והכנפיים זהובות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
