חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כנפי עוף קיפודיות אפויות בדבש מצופות בפנקו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כנפי עוף קיפודיות אפויות בדבש מצופות בפנקו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
16 כנפיים עוף
2 כפות קטשופ
2 כפות מיונז
2 כפות דבש/סילאן
מלח, פלפל
פירורי לחם או פנקו
אופן ההכנה
1. בקערה מערבבים את הקטשופ, דבש מיונז והתבלינים מוסיפים את הכנפיים לתערובת ולערבב כך שיכוסו מכל הצדדים. להשאיר למשך 4 שעות, לפחות, במקרר. אפשר גם למשך הלילה.
2. לרפד תבנית אפיה בנייר אפיה. לשים את פירורי הלחם או הפנקו בצלחת. לטבול את הכנפיים בפירורי הלחם/פנקו. להניח על תבנית האפיה.
3. לאפות ב-180 מעלות במשך 45 דקות או עד שהכנפיים מוכנות, בדקירה ניגרים נוזלים שקופים, והכנפיים זהובות.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון