הוראות הכנה
מרכיבים
1 כרובית
50- 100 ג? חמאה
3 כפות קמח
1 קרטונית שמנת מתוקה
1/4 כוס גבינת פקורינו מגוררת
1/4 כוס גבינת פארמיגי?אנו מגוררת
מלח, פלפל, אגוז מוסקט
אופן ההכנה
1. בסיר עם מים וכפית מלח מבשלים את הכרובית במים שיגיעו עד 3/4 מגובה הכרובית בסיר, אל דנטה. לסנן. לשמור את מי הבישול.
2.בסיר לא גדול. להמיס את החמאה כשהחמאה נמסה להוסיף עליה את הקמח ולערבב עד שלא יהיו גושים. להוסיף את מי הבישול של הכרובית. לערבב עד שלא יהיו גושים. להוסיף מלח ופלפל ואגוז מוסקט. כשהרביכה מסמיכה, להוסיף קרטונית של שמנת מתוקה. לערבב מעט לאיחוד טעמים.
לערבב לתוך הרביכה את הפקורינו המגורר. לשמור בצד חם.
3.מניחים את פרחי הכרובית בתבנית הגשה שיכולה גם להיכנס לתנור. ןלמזוג עליה את הרביכה. 4.לפזר מעט פארמיג?יאנו מגורר. להכניס לתנור להזהבה של פרחי הכרובית. להיזהר שלא לשרוף.
להגיש מיד.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
