הוראות הכנה
מרכיבים
4 ביצים
1 כוס סוכר
1 קליפת לימון מגוררת ללא החלק הלבן
1 קליפת תפוז מגוררת ללא החלק הלבן
1/3 כוס מיץ לימון
1/3 כוס שמן
300 גרם אבקת שקדים
אופן ההכנה
1. בקערת מערבל מכניסים את הביצים וכוס הסוכר ומערבבים כ 5 דקות עד לקבלת קצף יציב
2. להוסיף לקערה את קליפת הלימון והתפוז המגוררת ולערבב .
3. להוסיף את מיץ הלימון והשמן ולערבב
4. להוסיף את 300 גרם השקדים ולקפל היטב
5. להעביר את כל הבלילה לתבנית עגולה משומנת היטב
6. להכניס את התבנית לתנור מחומם של 180 מעלות למשך 50 דקות יש לבדוק עם קיסם
שהעוגה מוכנה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
