חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת תפוזים בחושה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תבנית - קוטר 26
עוגת תפוזים בחושה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תבנית - קוטר 26
הוראות הכנה
מרכיבים
4 ביצים
1כוס סוכר
1 כוס שמן
1 כוס מיץ תפוזים
1 אינסטנט פודינג וניל עם פצפוצי שוקולד
2 כוסות קמח
2 כפיות אבקת אפיה
1 שקית סוכר וניל
לציפוי:
100 גרם אבקת סוכר
2 כפות מיץ תפוזים
1 כף מיץ לימון
אופן ההכנה
להקציף יחד ביצים וסוכר, להוסיף בהדרגה את השמן ולהמשיך להקציף
לערבב בקערה נפרדת את החומרים היבשים ולהוסיף לתערובת הנוזלית בהדרגה יחד עם
מיץ התפוזים, לבחוש מעט, להעביר לתבנית משומנת ולאפות כ-45 דקות בחום בינוני 180 מעלות.
לקרר את העוגה כ-10 דקות, לבחוש יחד את חומרי הציפוי ולצפות את העוגה.
מגיש: ronitd
מקור:
שתף את המתכון