הוראות הכנה
מרכיבים
4 ביצים
1כוס סוכר
1 כוס שמן
1 כוס מיץ תפוזים
1 אינסטנט פודינג וניל עם פצפוצי שוקולד
2 כוסות קמח
2 כפיות אבקת אפיה
1 שקית סוכר וניל
לציפוי:
100 גרם אבקת סוכר
2 כפות מיץ תפוזים
1 כף מיץ לימון
אופן ההכנה
להקציף יחד ביצים וסוכר, להוסיף בהדרגה את השמן ולהמשיך להקציף
לערבב בקערה נפרדת את החומרים היבשים ולהוסיף לתערובת הנוזלית בהדרגה יחד עם
מיץ התפוזים, לבחוש מעט, להעביר לתבנית משומנת ולאפות כ-45 דקות בחום בינוני 180 מעלות.
לקרר את העוגה כ-10 דקות, לבחוש יחד את חומרי הציפוי ולצפות את העוגה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
