חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שוק אווז ברוטב רימונים!
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון מומלץ לראש השנה! תהנו! משדרג את שולחן החג או השבת!
שוק אווז ברוטב רימונים!
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון מומלץ לראש השנה! תהנו! משדרג את שולחן החג או השבת!
הוראות הכנה
מרכיבים
ל4 מנות:
4 שוקי אווז
400 גרם שומן אווז
4 ענפי טימין
8 שיני שום טריות
קורט מלח גס
קורט פלפל גרוס
חצי כוס ריבת תפוזים
כוס מיץ רימונים סחוט טרי
חצי כוס יין אדום
מקל קינמון
אופן ההכנה
צולים על מחבת חמה את השוקי אווז דקה מכל צד להזהבה. ומוציאים
ממיסים את שומן האווז ומוסיפים את התבלינים.+ הטימין+ השום. מניחים בתבנית אפייה ויוצקים מעל את השומן מכסים בנייר אפייה+ נייר אלומיניום מכניסים לתנור ל8 שעות בטמפ'
של 8 מעלות צלזיוס.
מסננים מהשומן מחממים את היין+ מיץ רימונים+ריבת התפוזים+ מקל הקינמון יוצקים מעל האווז ומכניסים לתנור לעוד חצי שעה בטמפ' 160 מעלות
מגישים על מצע פירה ומקשטים בענף טימין!
בתאבון! וחג שמח!
מגיש: רותם דבי
מקור:
שתף את המתכון