הוראות הכנה
מרכיבים
ל4 מנות:
4 שוקי אווז
400 גרם שומן אווז
4 ענפי טימין
8 שיני שום טריות
קורט מלח גס
קורט פלפל גרוס
חצי כוס ריבת תפוזים
כוס מיץ רימונים סחוט טרי
חצי כוס יין אדום
מקל קינמון
אופן ההכנה
צולים על מחבת חמה את השוקי אווז דקה מכל צד להזהבה. ומוציאים
ממיסים את שומן האווז ומוסיפים את התבלינים.+ הטימין+ השום. מניחים בתבנית אפייה ויוצקים מעל את השומן מכסים בנייר אפייה+ נייר אלומיניום מכניסים לתנור ל8 שעות בטמפ'
של 8 מעלות צלזיוס.
מסננים מהשומן מחממים את היין+ מיץ רימונים+ריבת התפוזים+ מקל הקינמון יוצקים מעל האווז ומכניסים לתנור לעוד חצי שעה בטמפ' 160 מעלות
מגישים על מצע פירה ומקשטים בענף טימין!
בתאבון! וחג שמח!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
