חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לזנית עגבניות ובקר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לזנית עגבניות ובקר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג שר בקר טחון
2 בצלים בינוניים חתוכים לטבעות דקות
4 שיני שום כתושות
1 עגבנייה בינונית חתוכה לקוביות קטנות
1 כוס מים
5 כפות שמן זית
עלי לזניה
3 קופסאות רסק עגבניות טבעי
מלח
פלפל שחור
גבעול עלי בזיליקום
3-4 כדורי מוצרלה
אופן ההכנה
מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
במחבת מטגנים את הבצל בשמן הזית עד שהוא מזהיב.
מוסיפים את בשר הבקר המלח והפלפל ומטגנים עד שהוא משנה גוון. מוסיפים את רסק העגבניות, השום הכתוש, העגבניות וכוס המים ומבשלים עוד 5 דקות (אם נראה יותר מידי סמיך להוסיף עוד מים).
משמנים תבנית מלבנית ומסדרים שכבה של עלי לזניה לא מבושלים.
מוסיפים בשכבות לפי הסדר: שליש מתבשיל הבשר, עלי לזניה, שליש מתבשיל
הבשר, עלי לזניה, שליש מתבשיל הבשר.
עוטפים בנייר כסף, מכניסים לתנור ואופים כ- 45 דקות.
כ-5 דקות לפני הסוף להסיר את נייר הכסף, לוודא עם סכין שהלזניה מוכנה והעלים רכים, ואז לקרוע את כדורי המוצרלה ולפזר אותם על הלזניה ליצירת ההקרמה מעל. את עלי הבזיליקום לפזר מעל המוצרלה.
מגיש: shaism
מקור:
שתף את המתכון