הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם פטוצ'יני
1/2 כוס חלב או שמנת מתוקה
50 גרם חמאה
300 גרם גבינת ריקוטה (או קוטג')
100 גרם גבינה דומיננטית (פרמזן, כחולה או מעושנת)
מלח,פלפל שחור ואגוז מוסקט מגורר
100 גרם אגוזי מלך או פיסטוקים גרוסים.
אופן ההכנה
1) מבשלים פסטה לפי הוראות יצרן
2) מחממים בסיר חלב או שמנת עם חמאה. מוסיפים את הגבינות. לפני שהתערובת מגיעה
לרתיחה, מורידים מהכיריים ובוחשים היטב.
3) טועמים ומתבלים , מוסיפים אגוזים ומערבבים עם פסטה מבושלת.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
