חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פסטה ברוטב פטריות טוסקני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פסטה ברוטב פטריות טוסקני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם פטוצ'ני או טליאטלה (רצוי פסטה עם ביצים)
לרוטב:
1/3 כוס שמן זית
2-3 שיני שום פרוסות
30 גרם פטריות פורצ'ני מיובשות, מושרות ב-1/2 כוס מים חמים
1 סלסילה פטריות שמפניון פרוסות דק
מלח ופלפל שחור טחון טרי
3 כפות פטרוזיליה קצוצה
להגשה: 50 גרם גבינת פרמזן מגוררת
אופן ההכנה
1) מחממים קלות מחבת עם שמן זית ושום, מבלי שהשום ייחרך.
2) סוחטים את הפורצ'יני (שומרים את מי ההשריה) , קוצצים ומוסיפים למחבת, מוסיפים
פטריות שמפניון, ממליחים ומפלפלים. מפזרים פטרוזיליה, מנמיכים את האש, מכסים
ומבשלים כרבע שעה.
3) במקביל מבשלים את הפסטה , לפי הוראות היצרן.
4) מעבירים מחצית מתערובת הפטריות לבלנדר, מוסיפים את מי ההשריה של הפורצי'ני
(בזהירות, בלי החול ששקע) ומרסקים לרוטב חלק . אם הרוטב סמיך מדי, מוסיפים
מעט ממי הבישול של הפסטה.
5) מחזירים את הרוטב למחבת עם הפטריות , מחממים במשך דקה ומוסיפים את
הפסטה. מוסיפים פרמזן, מערבבים ומגישים מיד.
מגיש: lior111
מקור:
שתף את המתכון