חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פיצה מעולה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הכנת פיצה היא משימה פשוטה ביותר ואל תאמינו אם אומרים לכם שלא תוכלו להכין פיצה כמו אף פיצריה. br
פיצה מעולה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הכנת פיצה היא משימה פשוטה ביותר ואל תאמינו אם אומרים לכם שלא תוכלו להכין פיצה כמו אף פיצריה. br
הוראות הכנה
מרכיבים
מצרכים:
לבצק:
3 כוסות קמח רגיל.
כף 1 של שמרים יבשים.
שליש כפית מלח.
2 כפיות סוכר.
2-3 כפות שמן זית.
1/2 1 כוסות מים פושרים.
לרוטב:
קופסא של רסק עגבניות.
2 שיני שום קצוצות.
בצל קצוץ דק.
1.5 כוסות מים.
עגבניה חתוכה לקוביות קטנות.
2 כפיות מלח.
קורט פלפל.
לפיצה עצמה:
גבינה צהובה מגורדת.
גבינת מוצרלה מגורדת.
תוספות לפי בחירה
אופן ההכנה
הכנת הבצק:
שמים את הקמח, השמן, הסוכר ,המלח והשמרים בקערה ומוסיפים את המים הפושרים בהדרגה תוך כדי לישת הבצק עד אשר הבצק הופך לחלק, רך ואחיד.
מכסים את הבצק בעזרת מגבת, מניחים במקום יחסית חמים בבית ומחכים כ-50 דקות.
הכנת הרוטב:
מטגנים את הבצל עד להזהבה.
מוסיפים לו את שיני השום הקצוצות וממתינים כדקה נוספת.
מוסיפים את העגבניות, הרסק, המלח והפלפל ותוך כדי בחישה מוסיפים את המים בהדרגה.
הרכבת הפיצה:
מחלקים את הבצק לשתי תבניות מקומחות שונות ומרדדים אותו על כל התבנית.
מוסיפים את רוטב העגבניות שהכנו על הבצק.
מוסיפים את הגבינות ושאר התוספות.
ממתינים 15 דקות לתפיחה קלה נוספת ומכניסים לתנור שחומם מראש ל200 מעלות לכ-25 דקות.
מובטחת לכם פיצה ביתית פשוט מעולה.
באדיבות pizzot.co.il אתר הפיצות הישראלי.
בתאבון!
מגיש: פיצריות
מקור:
שתף את המתכון