הוראות הכנה
מרכיבים
מצרכים:
לבצק:
3 כוסות קמח רגיל.
כף 1 של שמרים יבשים.
שליש כפית מלח.
2 כפיות סוכר.
2-3 כפות שמן זית.
1/2 1 כוסות מים פושרים.
לרוטב:
קופסא של רסק עגבניות.
2 שיני שום קצוצות.
בצל קצוץ דק.
1.5 כוסות מים.
עגבניה חתוכה לקוביות קטנות.
2 כפיות מלח.
קורט פלפל.
לפיצה עצמה:
גבינה צהובה מגורדת.
גבינת מוצרלה מגורדת.
תוספות לפי בחירה
אופן ההכנה
הכנת הבצק:
שמים את הקמח, השמן, הסוכר ,המלח והשמרים בקערה ומוסיפים את המים הפושרים בהדרגה תוך כדי לישת הבצק עד אשר הבצק הופך לחלק, רך ואחיד.
מכסים את הבצק בעזרת מגבת, מניחים במקום יחסית חמים בבית ומחכים כ-50 דקות.
הכנת הרוטב:
מטגנים את הבצל עד להזהבה.
מוסיפים לו את שיני השום הקצוצות וממתינים כדקה נוספת.
מוסיפים את העגבניות, הרסק, המלח והפלפל ותוך כדי בחישה מוסיפים את המים בהדרגה.
הרכבת הפיצה:
מחלקים את הבצק לשתי תבניות מקומחות שונות ומרדדים אותו על כל התבנית.
מוסיפים את רוטב העגבניות שהכנו על הבצק.
מוסיפים את הגבינות ושאר התוספות.
ממתינים 15 דקות לתפיחה קלה נוספת ומכניסים לתנור שחומם מראש ל200 מעלות לכ-25 דקות.
מובטחת לכם פיצה ביתית פשוט מעולה.
באדיבות pizzot.co.il אתר הפיצות הישראלי.
בתאבון!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
