הוראות הכנה
מרכיבים
חלק עוף לכל מנה
כרעיים ו/או שוקיים ו/או חזה
שמן זית
שום שלם שטוף לכל שתי מנות חצוי לפרחים
עלי תבלין עדיף ענף טרי אחרת כף מיובש - או טימין או בזיליקום או אורגנו
פלפל חריף לפי הטעם
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה
מניחים חלקי העוף בתבנית ומושחים בשמן זית
מפזרים פלפל שחור ומלח על העוף
מניחים בין חלקי העוף את השומים ומעל את ענפי התבלין ואת הפלפל החריף
באם יש חזה עוטפים את חלקי החזה בנייר אלומיניום עם שמן זית, פלפל שחור, מלח, חצי שום לכל מנת חזה + ענף תבלין טרי אחד.
מכניסים לתנור שחומם ל180 מעלות לשעה לערך.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
