חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קנלוני בשרי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קנלוני בשרי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
קופסת קנלוני של אוסם
לתערובת הבשר:
---------------------
500 גרם בשר בקר טחון
1 בצל קצוץ
4 שיני שום קצוצות
מעט שמן לטיגון
חופן פטרוזיליה קצוצה דק
מלח מעט
חצי כפית פפריקה
כפית אורגנו מיובש
3 עגבניות מגורדות
לרוטב:
2 בצלים בנוניים קצוצים
מעט שמן זית לטיגון(2 כפות)
1 קופסת עגבניות מרוסקות
1 רסק עגבניות קטן
3 כפות פטרוזיליה קצוצה
2 כוסות מרק עוף(מים רתוחים +2 כפיות אבקת מרק עוף)
מלח פלפל
כף סוכר
אורגנו יבש
אופן ההכנה
לטגן בצל קצוץ ושום במעט שמן עד לשקיפות להוסיף פטרוזיליה ומערבבים מוסיפים בשר טחון וממשיכים בטיגון עד שנהיה מאדום לחום מוסיפים את התבלינים ומערבבים מוסיפים את העגבניות המרוסקות ומבשלים עוד 5 דקות
במחבת מטגנים בשמן את הבצל הקצוץ מוסיפים את השאר מערבבים ומבשלים עד להרתחה ראשונה מכבים את האש את הרוטב מפזרים בתבנית הפיירקס ומשאירים חצי גם כדי לשפוך מעל הקנלוני
לבינתיים לוקחים את צנורות הקנלוני וממלאים בתערובת הבשר שהתקררה מעט
אפשר למלא שקית ניילון לחתוך פתח בשקית וללחוץ ולמלות כך את כל הקנלוני
לסדר בתבנית אבל להפריד בינהם לשים מעל הקנלוני חצי מהרוטב לעטוף בנייר כסף לחמם תנור מראש ל180 מעלות להכניס עד 30-40 דקות להוציא נייר כסף להשחים עוד 10 דקות להשחמה קלה
מגיש: רותם דבי
מקור:
שתף את המתכון