הוראות הכנה
מרכיבים
קופסת קנלוני של אוסם
לתערובת הבשר:
---------------------
500 גרם בשר בקר טחון
1 בצל קצוץ
4 שיני שום קצוצות
מעט שמן לטיגון
חופן פטרוזיליה קצוצה דק
מלח מעט
חצי כפית פפריקה
כפית אורגנו מיובש
3 עגבניות מגורדות
לרוטב:
2 בצלים בנוניים קצוצים
מעט שמן זית לטיגון(2 כפות)
1 קופסת עגבניות מרוסקות
1 רסק עגבניות קטן
3 כפות פטרוזיליה קצוצה
2 כוסות מרק עוף(מים רתוחים +2 כפיות אבקת מרק עוף)
מלח פלפל
כף סוכר
אורגנו יבש
אופן ההכנה
לטגן בצל קצוץ ושום במעט שמן עד לשקיפות להוסיף פטרוזיליה ומערבבים מוסיפים בשר טחון וממשיכים בטיגון עד שנהיה מאדום לחום מוסיפים את התבלינים ומערבבים מוסיפים את העגבניות המרוסקות ומבשלים עוד 5 דקות
במחבת מטגנים בשמן את הבצל הקצוץ מוסיפים את השאר מערבבים ומבשלים עד להרתחה ראשונה מכבים את האש את הרוטב מפזרים בתבנית הפיירקס ומשאירים חצי גם כדי לשפוך מעל הקנלוני
לבינתיים לוקחים את צנורות הקנלוני וממלאים בתערובת הבשר שהתקררה מעט
אפשר למלא שקית ניילון לחתוך פתח בשקית וללחוץ ולמלות כך את כל הקנלוני
לסדר בתבנית אבל להפריד בינהם לשים מעל הקנלוני חצי מהרוטב לעטוף בנייר כסף לחמם תנור מראש ל180 מעלות להכניס עד 30-40 דקות להוציא נייר כסף להשחים עוד 10 דקות להשחמה קלה
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
