חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לימונים כבושים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לימונים כבושים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
5-4 לימונים שטופים ונקיים (לשטוף יום לפני)
מלח גס
מיץ מלימונים טריים
אופן ההכנה
לקחת צנצנת ריבה רחבה לעקר אותה (לשפוך לתוכה מים רותחים עד שנשפך מהצדדים
להמתין כמה דקות לשפוך את כל המים להפוך את הצנצנת על מגבת נקיה ולחכות כמה דקות)
לפרוס את הלימונים עם הקליפה לפרוסות דקות
לפזר בתוך הצנצנת כמה גרגרים של מלח גס ולהניח עליו פרוסת לימון ,
מעל הלימון לפזר כמה גרגירים של מלח ולשים מעליו עוד פרוסה וכך להמשיך
עד הסוף מידי פעם ללחוץ על הלימונים עם מזלג כדי שיגירו נוזלים
כאשר הצנצנת מלאה יש לכסות אותה במיץ לימון טבעי או קנוי
לסגור את המכסה ולהניח בצד ל-3 ימים
לאחר 3 ימים להכניסה למקרר
בתיאבון .
אפשר להוסיף שיני שום , או פפריקה חריפה או עיגולי גזר קלופים
מגיש: חורמיאן שושנה
מקור:
שתף את המתכון