חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שוקיים של עוף בתנור בסילאן סויה ושמן זית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קל טעים - הפעוט הזה שאף פעם לא אוכל פולקה עוף? מכירים אותו? פה הוא ביקש תוספת.
שוקיים של עוף בתנור בסילאן סויה ושמן זית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קל טעים - הפעוט הזה שאף פעם לא אוכל פולקה עוף? מכירים אותו? פה הוא ביקש תוספת.
הוראות הכנה
מרכיבים
שוקי עוף נקיים מעור. או כרעיים מפורקים ללא עור. אני ניסיתי עם שוקיים בלבד
תערובת של שליש סילאן שליש רוטב סויה טוב (לא מופחת מלח) ושליש שמן זית.
אפשר פלפל שחור גרוס * ראו הערה למטה.
אופן ההכנה
בתבנית מרופדת בניר אפיה מסדרים את השוקיים ומכסים כדי חצי או שליש בתערובת האמורה. מכסים בניר אלומיניום. אופים 25 דקות על 180 מעלות טורבו. הופכים את השוקיים כך שהצד שלא היה במשרה יהיה בתוכה כעת. במקום להפוך אפשר פשוט להרטיב את החלק שלא תובל במשרה עם מברשת סיליקון. מכסים שוב. זהירות בעת הפתיחה מהאדים...אחרי 15- 20 דקות נוספות, מסירים את ניר האלומיניום. וממשיכים לאפות עוד 15-20 דקות. עד שרואים שלא ניגרים נוזלים אדומים כשבודקים.
ניתן לשנות את היחס לעיל של המשרה להוסיף סויה להוריד סילאן, עניין של טעם אישי. לפני שהמשרה נוגעת בעוף הלא מבושל , תטעמו..תראו איזה יחס טעים לכם. לא לפחד שהמשרה בוטה. היא מין טריאקי ביתי..אלימה וטעימה..
*אפשר כמובן להוסיף פלפל שחור גרוס. כיוון שזה מתכון שילדים מתים עליו, אני נמנע מפלפל שחור בכלל כי לחלקם זה "חריף לי"...
מגיש: MAAmateurCook
מקור:
שתף את המתכון